Пенев: Вярвам!

0
liuboslav penev
Снимка: hebarfc.com
- -

Наставникът на Хебър Любослав Пенев даде мнението си след загубата на своя тим от Ботев (Враца). Пазарджиклии отстъпиха с 0:1 и така интригата на дъното се завърза още повече. Пенев засегна и появилата се информация, че се е породило напрежение в клуба и Стефан Цонков и Георги Вълчев са били изгонени.

“Не вкарахме гол. Доста мачове не вкарваме и това влияе. Ние играхме добре, създаваме ситуации, просто не вкарваме. Това е като основна забележка.

Аз не упреквам футболистите, просто не вкарваме. Има и такива мачове. Спокоен съм, в една нелека серия се намираме, ще излезем от нея. Играхме добре, спокоен и открит футбол. Ще дойде моментът, когато ще започнем да отбелязваме.

Не е изключено и да влияе тази серия на футболистите. Но ние сме хората, които трябва излезем от тази серия и да печелим. Горе главата, със самочувствие, с желание, така се печелят мачовете.

Ние продължаваме да се борим без да се отказваме. Остават три мача, така че максимални усилия и до последно. Това са три важни мача за нас. Гледаме основно нашия отбор.

За мен е оспорвана група. До последно, докато не мине и последният мач, няма да се реши кой каква позиция ще заеме. Предполагам и на зрителите им е интересно. Ние вярваме, че ще бъдем един от отборите, които ще останат в елита.

Не са в групата Цонков и Вълчев. Това е тема, която засяга само и единствено клуба. Причината е свързана с дисциплината, не е нещо, което смятам да коментирам. Всичко е наред”, заяви Пенев.