Александър Томаш: Трябва да направим така, че да вдигнем нивото на отбора на нивото на феновете

0
aleksandar tomash
Снимка: facebook.com/lokomotivplovdiv
- -

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заяви, че трябва да се вдигне нивото на отбора на нивото на привържениците.

„За мен Левски е отборът в България, който знае най-много на терена какво прави с топката“, сподели Томаш.

„Евандро и Бабакар не си преподписаха договорите и аз съм длъжен да дам шанс на тези млади момчета.“

„Можеше да извлечем нещо повече от мача, но трябва да си знаем къде ни е мястото. Ако искаме нещо повече, ще трябва да вземем нужните футболисти“, добави той.

„Ние шансовете за Европа не ги загубихме на 15, а още през зимата, когато не се подсилихме, както трябваше, за да се надяваме на нещо повече. Няма какво да се оправдаваме. На фона на играта трябва да развием тези момчета и да им вдъхваме самочувствие и увереност.“

„Когато играехме с трима в защита, лъжехме футбола. Всичко зависи от това с какви футболисти ще се подсилим и какво може да вземем. Аз съм наясно от какви футболисти имаме нужда“, допълни наставникът на Локомотив.

„Аз не нападам ръководството. Наясно съм с обстановката и къде сме. Въпросът е дали ще имаме нужния късмет да вземем тези играчи. Аз искам да се боря за шампионската титла и за купи, но това не зависи само от мен. Аз имам договор с Локомотив, нов двугодишен договор, професионалист съм и съм отдаден изцяло на клуба. Трябва да направим така, че да вдигнем нивото на отбора на нивото на феновете“, каза още Томаш.