Бабич: Мечтаехме за победата в двубоя

0
oleksandar babich
Снимка: facebook.com/OfkPirinEoodBlagoevgrad
- -

Старши треньорът на Пирин Олександър Бабич сподели, че това е нивото на отбора в момента и добави, че нищо страшно не се е случило след равенството 0:0 като домакин срещу Хебър в Благоевград.

“Мечтаехме за победата в двубоя. Играхме доста физически и дисциплинарно. Нашият отбор игра много добре без топка, но това беше слаб мач за нас в предни позиции. Трябва да създаваме повече ситуации и да вкарваме. Днес не успяхме, нямахме никакви възможности да вкараме. Остава двубоят с Локомотив София, където имаме възможността за спасим сезона си. Казах на футболистите, че ако в предишните двубои сме имали организацията, която имахме днес, щяхме да спечелим повече точки. Имаме резултатите, но сме разочаровани”, започна Бабич.

“Първо искам да видя същата дисциплина и организация без топката, а и трябва да бъдем с по-добър преход от защита в атака, да бъдем по-агресивни. Печелили сме подобни мачове, но днес не използвахме нашите силни страни. Не правихме пасове зад гърба на защитата на Хебър. Това е нивото ни в момента. Нищо страшно не се е случило”, добави наставникът.