Боримиров за Божинов: Не мога вкарам външен човек в съблекалнята!

0
- -

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров разкри пред „Меридиан Мач“, че Валери Божинов изобщо не стои на дневен ред пред клуба. Той обяви, че не е поемал никакъв ангажимент към нападателя, а за трансфер не може да става и дума.

„Валери ми се обади, за да ме информира за неволите си в Лозана и фактът, че ще разтрогва договора си с клуба. Изобщо не сме говорили да идва в Левски, нито пък съм поемал някакъв ангажимент към него“, започна Боримиров пред „Меридиан Мач“.

„Ням как Валери да тренира с нас. Моите уважения към него, но той все пак е външен човек. Няма как да вкарам външен човек в съблекалнята в толкова натоварен за отбора период“, разясни още Боримиров.

Както е известно, преди време Божинов игра на „Герена“, но не се запомни с нищо сериозно. Той бе спряган за завръщане и в края на миналия сезон, преди да отиде в Лозана, но Левски взе Мапуку и Буш за атаката си и този вариант отпадна. По всичко личи, че и сега Божи 86 няма как да заиграе за „сините“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]