Генчев с първо сериозно постижение на „Герена“! Върна 8000 към „синята“ идея

0
genchev1
Снимка: levski.bg
- -

900 харесвания… Толкова събраха благодарностите, които отправи Левски към Николай Михайлов, след като той реши да сложи край на кариерата си като вратар. В днешно време социалните мрежи стават все по-голям лакмус на настроенията на феновете на тима.

2 000 пък бяха тези, които се тролеха един друг, след като „сините“ се сбогуваха с Николай Костов. Последва затишие и някак между другото мина новината, че на „Герена“ са генерирали постъпления от 360 000 лева покрай честването на юбилея си. Нищо в сравнение с паричните потоци от миналото лято, биха казали някои. Да не говорим за тези след победата над ЦСКА-София с 1:0 над финала за Купата на България. „Не знам дали ще си взема карта за сезона!“, „Не ме търсете до септември“, бяха обичайни коментари сред „сините“ привърженици.

И хоп! Нещо се случи. Нещо на пръв поглед малко, но пък доста голямо. Станислав Генчев, очаквано, бе обявен за нов треньор. И малко му трябваше на синия фен, за да повярва отново. За близо 2 дни новините, които са свързани с Генчев събраха над 8000 харесвания! „Такова нещо не е било от времето, когато Мъри си дойде“, отчетоха тези, които следят изкъсо настроенията в социалните мрежи. По-интересното е, че посланията към Генчев са кратки и ясни: „Успех“. Това е добре, защото младият специалист стартира с нещо, с което Николай Костов не можа да се похвали – кредит на доверие. Дори и бившият играч на ЦСКА – Илиян Киряков – не се сдържа и му пожела успех. Макар че връзката между тях е ясна – по етърска линия.

Сега остава само едно – Генчев да оправдае това доверие. Ще бъде добре както за него, така и за тези, които решиха да заложат на него. Но и това начало не е малко след сезон, белязан от големи надежди, които бяха разбити една след друга. За да се стигне до тоталното разделение./ „Мач Телеграф“

Васил Божков: Няма да си искам парите,но може пак да взема Левски!