Черно море взима вратар и таран до дни

0
ilianilievchernomore
- -

Черно море привлича таран и вратар до дни. Това са приоритетите в лятната селекция на тима, който си гарантира участие в Лигата на конференциите. Титулярният страж Иван Дюлгеров отказа да преподпише и си тръгва като свободен агент. Той има доста по-добро финансово предложение от чужбина, което ще приеме. Опция за негов заместник е Пламен Илиев. Бившият страж на Лудогорец и Левски обаче все още официално не е приключил отношенията си с румънския Университатя Клуж.

Моряците обаче имат и план Б със страж от чужбина. Привличането на нов централен нападател е продиктувано от евентуалното напускане на Атанас Илиев. Неговият договор също изтича и той обяви, че има и други варианти. Старши треньорът Илиан Илиев пък обяви, че не храни особени надежди, че играчът ще остане, въпреки че имаше индикации, че той, подобно на Исмаил Иса, ще продължи с клуба.

„Искаме да задържим Атанас Илиев, но трудно ще се случи“, откровен бе специалистът.

Старши треньорът Илиан Илиев обяви, че от Тича“ си тръгват вратарят Иван Дюлгеров, синът му Илиан Илиев, който трябва да се върне в кипърския Аполон Лимасол, откъдето бе под наем, и Пабло Гарсия. Към изхода гледат още Едгар Пашеко и Мишаел Алвес. Двамата все по-рядко намираха място в състава на моряците.

Шефът Пламен Андреев пък заяви, че Виктор Попов почти сигурно ще бъде продаден в чужбина. Така реално половин отбор си тръгва от „Тича“. Илиан Илиев обаче няма да има много време за действие. До 8 юни той ще е ангажиран с националния отбор. Първата тренировка на Черно море е насрочена само 4 дни по-късно – 12 юни. После ще има лагер в Тетевен, като съперниците за контролите в момента се доуточняват./ „Тема спорт“

Левски продаде Кордоба! Прибира над 7 милиона