Квота за играчи извън ЕС клати мястото на халф на „Герена“

0
levski bero karlos ohene
Снимка: levski.bg
- -

Кой ще запази мястото си в Левски за новия сезон? Със сигурност играчите ще трябва да се доказват пред новия треньор Станислав Генчев. Още повече, че наставникът вече сподели, че ще има хора, с които клубът ще се раздели. При това той въобще не визираше освободения официално през уикенда уругвайски защитник Хоакин Фернандес.

Сред тези, на които може да им бъдат търсени нови отбори, е и Карлос Охене. Причината е, че 30-годишният полузащитник (б.а. – през юли става на 31 г.) заема квота за играч извън ЕС. Така че ганаецът, който бе привлечен от Хебър през зимата, може и да не бъде част от състава през новата кампания.

Сините се нуждаят от свободни квоти. През пролетта те бяха на скаутска мисия в Бразилия, където набелязаха футболисти за привличане. Даже вече направиха трансфер от тази страна – взеха левия бек Майкон, който при нужда може да бъде ползван и като крило. Така бразилският легион на „Герена“ нарасна – в тима са още Цунами (б.а. – има роден паспорт), Рикардиньо, Евертон Бала и Фабио Лима./ „Тема спорт“

Ясен е приоритетът в „синята“ селекция