Костадинов: Чувствам се готов на 100%

0
Снимка: twitter.com/apoelfcofficial
- -

Георги Костадинов говори заедно с Илиан Илиев на официалната пресконференция преди приятелския мач със Словения. Той сподели, че всеки един футболист трябва да носи своята отговорност.

 

“Всеки един футболист трябва да носи своята отговорност в отбор като нашия, тъй като няма как няколко човека да дърпат отбора напред. Това, което аз забелязвам, тъй като имаше една пауза от две години, в която не бях викан, е, че младите футболисти вече натрупаха самочувствие, нужния опит и вече носят своята отговорност. Мен това много ме радва и се надявам занапред всички заедно да успяваме да показваме все по-добра игра и да постигаме, разбира се, по-добри резултати”, започна Костадинов.

“Смятам, че откъм резултати се внесе доста позитивизъм, но по-радващото е, че показвамe доста по-добра игра. Доста по-смело играeм. В доста голяма част от мача сме изнесени високо напред, което смятам, че до голяма степен доведе до тези резултати. Отборът според има достатъчно опит и ние сме длъжни да дадем най-доброто от себе си, за да постигнем възможно най-добри резултати”.

“Честно казано, за мен лагерът не беше лек, тъй като имах 20 дни пауза. Имах голяма почивка, но винаги съм казвал, че когато става въпрос за важен мач и най-вече за мачове на националния отбор, всичко е в главата. Всичко е до мотивация, характер и от тази гледна точка нямам никакви проблеми. Чувствам се готов на 100%”, завърши халфът.