Кристиян Добрев: Ние в клуба нямаме никакви притеснения за получаване на необходимия лиценз

0
kristiqn dobrev (3)
- -

Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев заяви, че не знае откъде са се появили информациите, че клубът има проблеми с лицензирането за участие в efbet Лига.

„Септември влезе по спортно-технически път и придоби участие в Първа лига. Ние в клуба нямаме никакви притеснения за получаване на необходимия лиценз. Единственото, което се изисква от нас бе да обявим стадиона, на който ще играем домакинските си срещи. Заявихме Националния стадион „Васил Левски“, където играехме и в предишното ни участие в Първа лига. Надлежно сме подали всички необходими документи и очакваме комисията по лицензирането да се произнесе и ние да участваме в Първа лига през новия сезон“, коментира Добрев.

„Нямам представа защо се появиха информациите, че Септември ще остане без лиценз, просто няма причина това да се случи“, добави спортният директор на Септември за „Дспорт“.

Тази седмица играчите минават медицински прегледи, а в понеделник ще се съберат за първа тренировка под ръководството на Николай Митов.