Локомотив Горна Оряховица представи две нови попълнения

0
lokogo
- -

Локомотив Горна Оряховица представи първите си две нови попълнения за новия сезон, в който отборът ще играе във Втора лига. С отбора вече подписаха Никола Колев и Стефан Митев.

28-годишният Колев вече е в Горна Оряховица и днес ще участва в двустранната игра.

Никола Колев е роден на 6-и юни 1995-а година в Търговище и е известен, че може да играе и като плеймейкър, и като дефанзивен халф.

Привлечен е от малък в Ловеч, откъдето пък е селектиран в юношеските и младежкия национален отбор на България- с оранжевите е играл и в европейските турнири.

Освен в Ловеч и в ЦСКА, той е носил фланелката на Етър (Велико Търново), Янтра (Габрово), Царско село (София), Ботев (Враца), Дунав (Русе).

Преди него в железничарския град се подсилиха също така с централния защитник Михаил Минков, както и халфът Станислав Вълчев, който е от Ямбол и юноша на Лудогорец, а за последно е носил екипа на Дунав (Русе). До дни трябва да бъде обявено привличането на още един централен защитник – бургазлията Деян Иванов.

Бившият треньор на ЦСКА 1948 Николай Панайотов пък влиза в щаба на тима и ще бъде помощник на наставника Лъчезар Русев.

nikolakolev

Стефан Митев е роден на 27.12.2001 година в Добрич.

Юноша е на “Добруджа”, където стига до мъжкия отбор и изиграва три сезона в професионалния футбол. През пролетта е бил част от “Черноморец” Балчик.
Може да играе полузащитник и по крилата.
 “Тук съм от 2 дни, условията и обстановката в отбора е много добра.Тренировъчния процес е страхотен. Предстои много работа за да утвърдим отбора в професионалния футбол. Надявам се да радваме местните привърженици с много победи и добри игри. Само Локо!”, заяви Митев.
stefan mitev