Добра новина за Левски

0
levski
Снимка: levski.bg
- -

Левски приключи вчера лагера си в Правец. Сините проведоха сутринта възстановително занимание, след което отпътуваха за София. От днес тимът ще продължи подготовката си при домашни условия. В петък столичани ще имат една тренировка – от 19:30 часа на стадион „Георги Аспарухов“, която ще бъде открита за фенове и медии.

В събота Левски ще изиграе четвъртата си контрола. Сините приемат на „Герена“ Арда от 19:30 часа. Входът за спаринга с кърджалийци е свободен, като той ще бъде предаван и по клубната телевизия.

Добрата новина за Левски е, че в тима няма проблеми с контузени футболисти. Единственият, който имаше проблеми през седмицата – Асен Митков – поднови занимания, но Станислав Генчев реши да го съхрани срещу Черно море (0:0) и халфът ще получи минути в предстоящата контрола срещу Арда утре.

Възстановяването на Илиян Стефанов, който се готви по индивидуална програма след операцията на коляното, върви по план. Атакуващият халф бе с тима на лагера в Правец и лекарският щаб постоянно следеше показателите му, които са задоволителни./ „Тема спорт“

На „Герена“ избраха заместника на Рикардиньо, чакат го днес