„Червените“ фенове въодушевени: Браво, момчета! Заедно в юмрук ще се бием на всички фронтове

0
cska fenove
Снимка: cska.bg
- -

Феновете на ЦСКА-София са в отлично настроение след лагера на тима в Банско. Победите, играта и използването на юношите накараха привържениците да засилят с похвали отбора и треньора Стипич. Ето и част от коментарите из нета, представени от „Мач Телеграф“.

От Рlamen Shalapatov
Браво за решението да проведете по този начин подготовката в България близо до феновете, топ условия и добри съперници. Само ЦСКА!

От Михаил Мухтаров:
Браво момчета! Радвам се на тази победа, така сякаш е постигната в много важен мач! Откога не бяхме виждали толкова много български момчета!И толкова млади!

Продължавайте така и ще успеете!

Ще успеем! Напред ЦСКА!

От Rumen Kolev:
Повечето от младите момчета, имат прекрасни качества. Трябва обаче мнооого да работят и да се развиват. Ако са достатъчно упорити, имат шансове да успеят. Пожелавам им успех, от все сърце…

От Krasimlr Tsenov:
6/6, макар че са просто контроли, лично аз не си спомням скоро да е постигано нещо подобно! Да има какво още да се желае, да нуждаем се от още няколко попълнения, особенно от поне един нападател и крило. Но ЦСКА има почти готов отбор и който го подцени ще си изпати. ЦСКА май, най-сетне си намери и треньор. ЦСКА най-после е на път да изкара от школата си, няколко доста качествени играчи, които се нуждаят единствено от трупане на опит, търпение и подкрепа!……Обръщам се към цялата червена общност- Армейци, ЦСКА се нуждае от нас, както и ние не можем без него, нека бъдем плътно зад отбора и треньорският щаб, нека дадем толеранс на новото ръководство, нека повярваме и заедно в червен юмрук, да се сбием на всички фронтове, пък каквото сабя покаже! Винаги Верни и Мощно, Само ЦСКА!!!

От Radoslav Zarkov:
Вдъхновяваща подготовка. Да видим какво ни чака в реални условия. Със сигурност поне червения фен има повод да се усмихне след катастрофалния край на миналия сезон. Напред, напред, напред Червените!

От Hristo Hristov:
Дано Марк (б.р. Папазов) стане новия Бербатов. Заслужава го. Миналия сезон Любо го обигра в Хебър, сега е ред на Стипич да го изтиска максимално.

От Kiril Pccz:
Контролите добре! Какво правим с психиката на тези момчета след като още в първият кръг ще ни ушият с 3-4 гола….ако не те главният и страничните ще помагат и пак ще ни шамарят! Дано съм лош пророк но с тази защита дано се спрем на 1-2 гола разлика. Трябват ни бекове, време няма… трябват ни крила няма време… трябва ни голаджия а имам чувството че някаква апатия ги е обхванала всички в клуба!

Заб. Текстовете са в оригиналния им вид.

Германци отрязаха ЦСКА-София за основна трансферна цел! Офертата била незадоволителна