Генчев показа категорично мнението си за Ел Джемили

0
levski cherno more djavad el djemili vasil panaiotov
Снимка: levski.bg
- -

Треньорът на Левски – Станислав Генчев – показа по категоричен начин мнението си за Джавад ел Джемили. Атакуващият футболист не бе използван в контролата срещу Арда и по този начин още повече се засили мнението, че скоро може да се осъществи още един изходящ трансфер от „Герена“. Сините търсят купувач на испанеца с марокански корени. 21-годишният футболист бе на скамейката, загряваше до последно, но така и не стъпи на терена при нулевото равенство с Арда. В предишните проверки той показа много колебания, които никак не са се харесали на Генчев.

През миналия сезон Ел Джемили бе на терена в общо 35 мача във всички турнири, в които отбеляза 8 гола. Той обаче е много непостоянен. Избухва в някой двубой, а в следващите няколко е незабележим на терена. Така се представяше през цялата минала кампания. От пристигането си при сините е бил на терена в общо 46 двубоя, като в първия си полусезон не успя да се разпише.

Друг играч, който също може скоро да напусне стадион „Георги Аспарухов“ – Патрик Мислович – е болен и това са причините да не вземе участие срещу Арда. Но и той, както и Ел Джемили, не може да се похвали с доверието на треньора и ако не се стигне до продажбата на някого, ще търкат скамейката поне в първите официални мачове за сезона./ „Тема спорт“

Левски на прага на историческо постижение