ЦСКА-София привлича много странна птица! Клиповете на норвежеца са гледани от 200 милиона

0
simen haughom
- -

ЦСКА-София е на път да привлече много странна птица в състава си. „Мач Телеграф“ установи при обстоен преглед на снимките на Симен Хаугхом, че той от малък е маниак на тема дронове. В Google излиза инфо за играча, че се увлича по екстремни спортове. Той качва клипове от бейсджъмпинг, които сам е заснел. Когато е тийнейджър, негово сюрреалистично видео от планината Кераг събира над 7 млн. гледания за 10 дни, а финално стават 200 милиона!

Чудесна новина за Илиан Антонов и ЦСКА-София

25-годишния Симен Хаугхом в момента играе в четвърта дивизия в Норвегия. Той се намира във формата на живота си, като в последните месеци е вкарал 20 гола в 13 мача за своя клуб Видар. Преговорите са на финалната права и съвсем скоро трябва да стане ясно дали Хаугхом ще акостира в ЦСКА-София.

Кариерата на Симен Хаугхом до момента протича изцяло в родината му. Носил е екипите още на Егерсунд и ФК Ейгер. Ако той подпише с ЦСКА-София, норвежката колония ще стане повече от четвърт отбор. Основна част от тима на Томислав Стипич са сънародниците на желания нападател Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц и Улаус Скаршем.

ЦСКА-София напира за голмайстор на Сарпсборг, вкарал преди дни 4 гола на Розенборг