Сашо Ангелов взе нападател на Локо ГО в Севлиевo

0
lokomotiv go
- -

Нападателят Димитър Байдаков ще продължи кариерата си в третодивизионния “Севлиево”. Това стана ясно, след като преди дни горнооряховският “Локомотив” се раздели с 31-годишния таран.

Байдаков започва подготовка с водения от треньора Сашо Ангелов “Севлиево”, който е амбициран да играе водеща роля в новото първенство на Северозападната Трета лига. В сряда севлиевци гостуват на “Етър” в контрола, преди която ще бъде представен обновеният отбор на “виолетовите”. Мачът е на 17 юли от 18:30 ч. на стадион “Ивайло”.

Планираната проверка на “Севлиево” с втородивизионния “Спартак” (Плевен), насрочена за изминалата събота, беше отложена след споразумение между двата отбора, съобщиха от севлиевския клуб.

Димитър Байдаков вече е играл в Севлиево през 2018 г., когато вкара 9 гола в 25 мача. Преди това е играл в “Етър”, “Локо” (ГО) и “Любимец”, а след 2018 г. водеше атаките на “Миньор” (Раднево) и “Етър-2”. Последните три сезона бе в “Локомотив” (ГО), с който извоюва завръщането в професионалния футбол.