Джони Велинов: Армейският дух ще надделее! ЦСКА винаги се е борил за титлата и Купата – така е било и така ще продължи да бъде

0
- -

Легендата на ЦСКА, Георги Велинов – Джони, сподели пред „Мач Телеграф“, че се надява през този сезон „армейският дух“ да надделее. Той заяви, че е оптимист и се надява ЦСКА-София да започне и да завърши годината добре.

Най-голямата строителна фирма у нас фаворит за „Армията“

„Както винаги съм оптимист. Дано се стегнат и покажат една добра игра срещу Лудогорец и да победят. Така ще зарадват феновете и ще стартират сезона подобаващо. Доста българчета играят в отбора и това може само да ме радва. Треньорът Томислав Стипич сподели, че ще преследват Топ 5, но на мен все ми се струва, че армейският дух ще надделее. ЦСКА винаги се е борил за титлата и Купата на България. Така е било и така ще продължи да бъде. Селекцията на отбора наистина малко се забави. Много неща се случиха за много кратко време. Сега трябва да се наваксва. Дано да бъдат последователни в действията си и да се вземат качествени нови попълнения. Селекцията явно ще продължи да се прави в движение. След като Стипич е поел отбора, би трябвало да си е направил равносметката най-вероятно. Той по всяка вероятност е заявил какви футболисти иска и на кои позиции ще са му необходими“, заяви Велинов.

„В контролните мачове ЦСКА записа 7 победи от 7 мача. Към тези мачове винаги съм бил снизходителен. Те са важни, но само и единствено, за да се види в кои елементи от играта трябва да се наблегне и да се работи повече. Иначе е добре за самочувствието на отбора, че спечели и седемте мача. В тези срещи се вижда какво е физическото и тактическото състояние на отбора. Това са много важни компоненти от подготовката на един клуб. Да се надявам, че са направили всичко, което трябва и са готови за сезона. Имат много мачове, които трябва да изиграят. Ще им дойде самочувствието, когато печелят. Ако тръгнат с успех над Лудогорец в първата среща, ще е още по-добре. Важно е да потеглят в първенството подобаващо. Разградчани показаха колебания в мача си с Динамо Батуми в Грузия. В крайна сметка се надявам ЦСКА да успее да победи и всичко да бъде наред. Дано тръгнем добре и да завършим добре сезона!“, сподели Велинов.

Обрат: Стипич разкара считан за сигурно ново попълнение!