Стипич: Отборът ни се строи, трябва да вярваме в себе си

0
tomislav stipich 1
Снимка: cska.bg
- -

Старши треньорът на ЦСКА-София Томислав Стипич заяви, че отборът на „червените“ се строи и трябва да вярват в себе си.

„Не беше лесно. Беше много труден двубой, поздравявам моите играчи. Доволни сме от това, което направихме“, сподели Стипич.

„Аз съм треньор и трябва да се грижа за уменията на своите футболисти. Ако идват от България и имат качеството – супер, ще ги пусна да играят. Трябва да печелим двубои и в същия момент трябва да развиваме тези млади играчи. Само така ще имаме успех“, добави треньорът на ЦСКА-София.

„Не бяхме на позиция при техния гол и ни изненадаха. Ежедневната работа е страхотна, има страхотна връзка между футболистите и треньорите. За мен това е най-важното. Когато срещам феновете, искам да имаме добри чувства.“

„Феновете ни липсват много. Това е голям стадион и ако нашите привърженици бяха тук, щяха да пляскат и да крещят. Те ще доразвият нашите добри действия и ще отидем на следващо ниво. Отборът ни се строи, трябва да вярваме в себе си. Чакаме подкрепата от тях“, продължи той.

„Очаква ни много труден мач срещу Спартак Варна. Това е много силен отбор, който има ясна идея как да играе. Имат добър треньор и всичко при тях изглежда добре подредено. Трябва да се подготвим здраво. Предстои ни трудно пътуване, предизвикателство е. Трябва да бъдем на лимита, за да спечелим“, каза Стипич.