Феновете на Локо (Пд) скочиха на славен вратар на Ботев (Пд)

0
lilcho arsov
- -

Привържениците на Локомотив Пловдив, обединени в групата „Тhе Magic of Plovdiv“, излязоха с официално обръщение до футболната общност в града. Повод за реакцията на „черно-белите“ запалянковци е изказването на бившия вратар на Ботев – Лилчо Арсов, че „в неделя Ботев ще играе срещу отбора, който стана на 88 години“.

Легендарен вратар на Ботев (Пд): Продължавайте да плюете, не спирайте…

„Обръщение до футболната общност в Пловдив

Като група, която отделя сериозно време, ресурси и е насочена изцяло в подобряване на детския футбол в Пловдив през различни инициативи, остро осъждаме изявлението на един бивш футболист, собственик на една от футболните школи в града. Школа, която обединява деца с различни футболни пристрастия и трябва единствено да ги учи как да израстват както на терена, така и в живота. Уви, тази личност се изявява като съдник и сее омраза в социалните медии към един от символите на Пловдив.

Считано от днес всички резултати на детско-юношеските отбори на Локомотив Пловдив срещу въпросната футболна академия ще бъдат изписвани като срещи срещу ФА „Сееща омраза“ докато лицето л.а. не се извини публично!

Битката за Пловдив за сефте от много време с изявен фаворит

Призоваваме родители на деца, които са с различни клубни пристрастия от собственика на тази така наречена Академия, да преместят децата си в среда, която ще позволи нашите деца и бъдещи футболисти на Пловдив да бъдат възпитани в моралните ценности, които подобават на пловдивчани!“, написаха „черно-белите“ привърженици.

Любопитното е, че Лилчо Арсов е играл и в двата пловдивски гранда. Дори в един период толкова се беше ядосал на „канарчетата“, че влезе в агитката на Локо, припомня „Мач Телеграф“. Именно това провокира един от нейните лидери да напише в социалните мрежи: „Изказването на Арсов за пореден път показва разликата между нас и тези хора, за които „остроумието“ винаги е било нещо, с което са се гордеели и са смятали за много „оригинално“, а всъщност показва само едно – ниско, ама много ниско ниво! За съжаление това момче в някакъв период беше един от нас и на трибуните, и на терена, но със сигурност някъде дълбоко в себе си винаги е бил един от тях, защото поведението му си е баш като за… тях!“

Неприятна тенденция за Ботев преди пловдивското дерби