Последните нови попълнения на Левски още не са готови за цял мач

0
klement ikenna
Снимка: levski.bg
- -

Последните две попълнения на Левски – Мустафа Сангаре и Клемент Икенна – имат още да наваксват, за да получат повече игрови минути от Станислав Генчев. Абстрахирайки се от травмата в глезена на нападателя, то той трябва още да подобри функционалното си състояние, като това се отнася и за 21-годишния халф. Треньорският щаб е наясно, че може да използва двамата най-много за едно полувреме и за момента играчите ще бъдат използвани като жокери от резервната скамейка.

Голови премии на „Герена“

Клемент Икенна направи официалния си дебют при успеха с 4:0 над Ботев Враца. Той се появи в 70-ата минута на мястото на Келиан ван дер Каап и действаше като централен защитник, заставайки на позицията на нидерландеца.

Смяташе се, че нигериецът ще стартира от първата минута на мястото на Ван дер Каап, но Генчев заяви, че постепенно ще вкарва 21-годишния играч в мачовете, защото има още да наваксва. Треньорът харесва качествата на Икенна и възлага големи надежди на него да се превърне в основна част от халфовата линия на сините./ „Тема спорт“

Отлична новина за Левски (ВИДЕО)