Ачиари: Беше горещо и теренът беше сух, топката се движеше бавно

0
hose luis achiari 1
- -

Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари говори след равенството 0:0 срещу Локомотив София в Стара Загора в мач от втория кръг на efbet Лига.

„Имахме желанието да спечелим мача, но беше труден мач, знаехме какво да очакваме. Първото полувреме беше на ниско темпо, беше горещо и теренът беше сух, топката се движеше бавно, това затрудняваше подаванията ни“, започна Ачиари.

„През второто полувреме се подобриха нещата, играхме по-бързо, включихме повече хора в атака, създадохме голови ситуации, но не е лесно да се вкара гол. Нашите защитници и халфове бяха много внимателни, в тези мачове трябва да си внимателен, за да не ти вкарат на контраатака“, добави той.

„Искахме да спечелим, но взехме само точка. Подготвяме се за всеки мач за победа, искаме да имаме възможно най-много точки за възможно най-добро класиране. Играем за всяка точка“, заяви още аржентинският специалист.

„Предния сезон се представихме много зле срещу Локомотив София, не спечелихме нито точка в три мача, днес взехме една, но искахме три, за да зарадваме феновете“, завърши Хосе Луис Ачиари.