Локо (Сф) отпрати и юноша на Левски

0
- -

Локомотив София се отказа от възможността да подпише договор с Христо Попадийн, който изкара пробен период в състава на Иван Колев. Специалистът е взел решение, че юношата на Левски няма да повиши качеството в отбора и не се нуждае от услугите му. Така опитният футболист продължава да търси следващото предизвикателство в своята кариера, след като за последно носи екипа на Пирин, с който изпадна от елита.

Спортно-техническият щаб на Локомотив се отказа и от друг тестван в последните дни – дефанзивния полузащитник Петрос Бакуцис. Гъркът и Попадийн играха в последната контрола с Рилски спортист, загубена с 1:2 в „Надежда“, но в крайна сметка не са успели да впечатлят старши треньора Иван Колев.

С привличането на още един грък – Доналдо Ака, който има и албанско гражданство – селекцията при столичните железничари засега може да се счита за приключена. Локомотив София бе доста активен на трансферния пазар, като привлече Анте Аралица, Юлиян Ненов, Александър Петров, Светослав Диков и Симеон Славчев. Новите попълнения вече са седем./ „Тема спорт“

Левски се разбра с друг столичен отбор за халф, той се мръщи на заплатата