Черно море се бори, но загуби от Апоел Беер Шева и е аут от Европа

0
cherno more apoel beer sheva ismail isa
- -

Черно море загуби от Апоел (Беер Шева) в мач-реванш от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. На стадион “Хювефарма Арена” „моряците“ отстъпиха с 1:2 и след 0:0 в първата среща отпаднаха от надпреварата.

В 10-ата минута Антонио Сефер стреля от фал от дъгата на наказателното поле, но над вратата.

Черно море отговори в ответната атака. Мази Суля шутира мощно от дистанция. Вратарят на гостите обаче успя да избие с една ръка.

Секунди по-късно Уеслен получи в наказателното поле и нанесе удар от 12 метра, но отново над целта.

В 14-ата минута пък шут на Сула мина до дясната греда.

Апоел поведе в 25-ата минута. Центриране от корнер точно на първа греда бе засечено с глава почти от голлинията от Елдер Лопеш за 0:1.

Черно море изравни в 33-ата минута. Андреас Калкан изпълни отлично фал от над 20 метра. Стражът на Апоел успя със сетни сили да докосне топката, която обаче влетя във вратата му за 1:1.

В 53-ата минута Даниел Димов върна нескопосано назад. Ротем Хатуел пресече и изведе в наказателното поле Алон Тургеман, който стреля без забавяне, но топката профуча встрани от целта.

Секунди по-късно Черно море отново оцеля по чудо. Антонио Сефер шутира мощно от дъгата на наказателното поле, но топката разтресе дясната греда.

Все пак в 64-ата минута Апоел отново поведе. Антонио Сефер центрира чудесно от фал, а от границата на вратарското поле оставеният напълно необезпокояван Елдер Лопеш засече неспасяемо с глава за 1:2.

След попадението Черно море натисна сериозно своя съперник и игра изцяло в неговата половина. Това можеше да даде резултат в 88-ата минута. Дуду стреля на 2 метра от ъгъла на вратарското поле. Марсиано обаче демонстрира страхотен рефлекс, плонжира и изби в корнер.

Секунди след това пък Дуду центрира в наказателното поле. Брено засече с глава, но над напречната греда.

В последната минута на редовното време Исмаил Иса опита задна ножица в непосредствена близост до голлинията, но се размина на сантиметри с топката.

СЪСТАВИ:

bez ime

РЕЗЕРВИ:

bez ime1