Лудогорец само с една победа в последните си 10 визити в ШЛ

0
dinamo minsk ludogorets rik djonatan
Снимка: ludogorets.com
- -

Загубата от Динамо Минск в Унгария затвърди негативната тенденция за Лудогорец в ШЛ – тимът е изключително слаб при гостуванията си. Разградени са спечелили само една от последните си 10 визити в турнира. Равенствата са две, а пораженията цели 7!

Сензационно! Черно море взема легендарен голмайстор на Лудогорец!

Нещо повече, орлите са в серия от 6 поредни загуби – 0:1 от Динамо Минск, 0:1 от Динамо Батуми, 1:2 от Олимпия Любляна, 0:2 от Балкани, 2:4 от Динамо Загреб,
1:2 от Шамрок Роувърс. Победата е над скромния черногорски Сутиеска Никшич с 1:0 на 12 юли 2022 година, с гол на Пиерос Сотириу. Ремитата са срещу Олимпиакос 1:1 и Мура 0:0.

Във въпросните 10 двубоя Лудогорец е вкарал само 6 гола, като 2 са в мрежата на Динамо Загреб. В последните 4 визити родният тим е реализирал само едно попадение при загубата с 1:2 от Олимпия Любляна. То бе дело на Кирил Десподов, който вече не е в отбора.

Зелените са допуснали цели 15 гола, средно по 1,5 на среща. Всички тези негативни резултати са показателни за невъзможността разградчани да влязат в групите на ШЛ. За последно те направиха това през 2016 година./ „Тема спорт“

В Разград заложиха Дерменджиев на дузпата?