Киселичков: Можеше да имаме повече точки! Момчетата полагат много усилия, дано това им се отплати в мача с Локо ГО

0
todor kiselichkov iliqn vasilev
- -

Треньорът на Янтра – Тодор Киселичков – сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящото регионално дерби с Локо ГО в Габрово. Той е на мнение, че до този момент тимът му е заслужавал да има повече точки и отсече, че е доволен от играта, която показват момчетата.

„Очаквам да направим един добър мач с Локо ГО и да се поздравим с успех в този двубой. Дано успеем да вземем първа победа за сезона и да зарадваме нашите фенове. Доволен съм от играта, която показахме в първите два мача. Честно казано мисля, че можеше да имаме повече точки. Надявам се да израстваме с всеки изминал двубой. Срещу Етър не трябваше да губим, а с Марек – трябваше да спечелим. Случило се е и продължаваме нататък. Сега сме фокусирани върху мача с Локо ГО. С тях играхме и контрола и може да кажем, че познаваме футболистите им и стила им на игра. Те привлякоха доста нови играчи. Надявам се да им противодействаме по възможно най-добър начин“, заяви той.

„Настроението в отбора е добро. Момчетата полагат много усилия и тренират отговорно. Надявам се това отношение в тренировъчния процес да им се отблагодари в мача с Локо ГО. Знаем, че могат да го направят. И двата отбора ще искат да спечелят трите точки и това е предпоставка за един интересен двубой. Това е регионално дерби и ще се радвам феновете да ни подкрепят и сега“, завърши Киселичков.

Разкриха колко пари ще прибира Кешеру в Черно море