Дерменджиев: Лудогорец се приближава много до оптималната си форма

0
georgi dermendjiev
Снимка: ludogorets.com
- -

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде традиционна пресконференция преди гостуването на Карабах в първия мач между двата тима от третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

 

„Отборът е в добро настроение и мисля, че сме готови за утре“, започна Дерменджиев.

„Лудогорец се приближава много до оптималната си форма. Карабах също игра мач, в който не взеха участие основните му играчи“, пояси той.

„Така е, ние искаме да направим добър турнирен резултат, за да имаме възможността в Разград да завършим това, което сме започнали“, каза Дерменджиев за това, че Лудогорец ще бъде домакин в реванша.

Треньорът на „орлите“ коментира и очакваните пълни трибуни в гостуването на Карабах: „Лудогорец винаги е играл добре, когато трибуните са били пълни, независимо кой отбор е бил подкрепян“

Относно своя съперник на другото треньорско място – Курбан Гурбанов, Дерменджиев заяви: „Аз винаги съм го ценял като треньор. За един отбор е по-добре, когато треньорът работи по-дълго време и възможността да изложи своите идеи, той го прави много добре и виждам, че освен че отборът е шампион, той се представя добре и в евротурнирите“.

„Ние искаме да вървим стъпка по стъпка. Нека завърши този мач и оттам вече ще мислим за Динамо Загреб“, завърши Георги Дерменджиев.