Майкъла даде за пример Левски и отсече: Не играем нищо! Всички в ЦСКА трябва да знаят къде се намират, феновете няма да ги търпят дълго

0
georgi iliev maikala
- -

Бившият футболист на ЦСКА – Георги Илиев – Майкъла – сподели мнението си за представянето на ЦСКА-София в срещата със Спартак Вн, загубена от „червените“ с 0:3 като гост. Той е на мнение, че треньорът на „соколите“ Александър Томаш е надиграл тотално наставника на „армейците“ Томислав Стипич.

Стипич взима мерки след фиаското във Варна! Закотвя плеймейкър на пейката

„Този мач не бих го определил чак като фиаско. Бяха тотално надиграни от един български треньор. Може би трябваше да си го назначим него. Томаш тотално надигра Стипич. Можеше да е 5:0.

На „Армията“ запращат ново попълнение за постоянно в дубъла

На тези играчи това им е нивото. Не вярвам да ги разклати психически тази загуба. На този етап това е положението. С това качество са такива резултатите. Ние не сме взели нищо качествено, за да кажем, че имаме лидер в редиците. Липсва такъв. Ние имаме вратар в лицето на Густаво Бусато, а в същото време взимаме друг вратар – Иван Дюлгеров. Има си ръководство и то преценява. Това са избрали, а може и за това да са стигнали парите.

Генчев назначи извънредни тренировки за новия любимец на „сините“ фенове, ще го прави голова машина

Трудно ще е. Загубихме от отбор с много по-малък бюджет. Сега е най-лесно да се плюе. Това е реалността и това беше и причината феновете да нахлуят на терена. Не се променило нещо особено. Ние нямахме едно положение срещу Спартак Вн!

Национал на Турция акостира в Левски

Ръководството е назначено от собственика. Той дава парите и той решава кой да бъде начело. Ние не може да определяме кой да е в ръководството, защото не даваме парите. В Левски например собственик е Наско Сираков, а директор е Даниел Боримиров. Това са личности, които са известни и имат влияние. Назначиха добър треньор в лицето на Станислав Генчев, който се е доказал и е качествен. А ние взимаме за треньор човек, който е бил 40 дни начело на Грасхопър след няколко мача. Някой го е предложил на ЦСКА. В същото време Александър Томаш е в Спартак Вн с екипа си. Росен Кирилов също е добър треньор и вкара точно този отбор в Първа лига. Стойчо Младенов и Любо Пенев също са качествени треньори. Не знам защо така се случва, но трябва да го приемем. Стипич го е предложил някой, за да поеме ЦСКА. Значи този, който го е предложил, трябва да носи отговорност. Както и този, който е взел тези играчи, също трябва да носи отговорност.

ЦСКА-София хвърля новия си нападател в „армейското“ дерби

Не знам дали треньорът участва в селекцията. Само се усмихва и казва, че всичко е нормално. Ами да излезе и да каже дали участва в трансферите. Гледал ли ги е тези играчи? В Левски взимат играчи, които са ги гледали и ги продават след това. Ето, че печелят пари от трансферите на играчите си.

Трябва всички, които са в ЦСКА, да знаят къде се намират! Феновете няма да ги търпят дълго време. Сложна е ситуацията, но и не може с лека игра да кажем, че всички са некадърници. Не може да кажем дали се справят, или не. На този етап не се справят, но занапред може да е различно. В ръководството на отбора са млади и амбициозни хора. На терена е същото. Собственикът ги е избрал. Не казвам, че са лоши или слаби. Факт е, че не играем нищо.

„Сините“ шефове с много хитър ход! Ето колко пари ще прибере Левски от трансфера на Сундберг

Съставът беше сбъркан. Защитата беше трагична, ама трагична! Дано нещата да се променят и нещата да се подобрят. Имаме много сериозен собственик и тези, които взимат заплати, трябва да работят много сериозно“, заяви Майкъла пред „Мач Телеграф“.

Генчев умува до последно за неизменен титуляр