Израелци напират за перла на Ботев (Пд)! „Канарчетата“ искат 2 милиона евро

0
ludogorets botev plovdiv djeims etoo klod gonsalvesh
Снимка: ludogorets.com
- -

Израелският Макаби Петах Тиква е атакувал Ботев Пд за халфа Джеймс Eтo’o, съобщава „Мач Телеграф“. „Канарчетата“ обаче са поискали 2 милиона евро за камерунеца, което най-вероятно ще откаже евреите от сделката.

Керкез: Феновете не обичат да виждат футболисти или треньор без енергия

Полски клубове също са на лов за играчи на „жълто-черните“. Ракув също се интересува сериозно от вътрешния халф Джеймс Eтo’o. Той може да бъде използван и в отбраната като краен защитник. Лех Познан е водил преговори за Уме Емануел, но „канарчетата“ са избрали по-добрата оферта на швейцарския Цюрих. След това Лех
се е насочил към друго крило на „жълто-черните“ – Самуел Акере.

Засега от Ботев няма да приемат конкретни стъпки, но към края на трансферния прозорец при конкретни и добри оферти може да се стигне до сделки. В основата на интереса от страна на полските клубове е спортният директор на „канарчетата“ – Артур Платек. Камерунецът Eтo’o това лято взе български паспорт и така стана апетитна хапка за доста клубове. Той е в плановете и на няколко френски тима. Младостта на нигериеца Акере, който е на 20 г., пък е притегателна сила за чуждестранния пазар.

Нов удар по Ботев (Пд)