Де Лаурентис иска национал на Черно море

0
cska cherno more djonatan lindset viktor popov
- -

Втородивизионният италиански Бари е изпратил конкретна оферта за национала от Черно море – Виктор Попов, съобщава „Мач Телеграф“. Въпросният клуб има финансова стабилност, защото е собственост на фирмата на Аурелио Де Лаурентис, шеф на Наполи – Filmauro.

Въпросното предложение гласи Виктор Попов да се присъедини към Бари с платен наем за една година. Ако той остави добри впечатления през този период, италианският клуб ще го закупи. Черно море не са съгласни на този вариант. Те са твърди – или Бари купува Попов, или той остава на „Тича“. Нещо повече – „моряците“ дори искат парите от Бари накуп. Самият Попов не бе в групата за последния мач на тима.

В последните години Черно море често страда от подобен тип оферти към своите футболисти. Така главите на играчите биват размътени и те често започват да губят мотивация, тъй като са впечатлени от финансовите условия, които им предлагат други клубове. По сходен начин през зимата от Варна си тръгна един от най-класните чужденци – Алекс Фернандес, който отиде в Балтика Калининград.

Илиан Илиев: От съдийската комисия пак ми го слагат!