В Спартак (Вн) треперят заради вирус! Има и добра новина

0
chernomoretz spartak varna (58)
- -

Ръководството на Спартак Варна е силно притеснено съблекалнята да не бъде покосена от летен вирус. В момента болни са вратарят Николай Виденов и полузащитникът Йоан Бауренски, съобщава „Тема Спорт“. Двамата почти сигурно ще пропуснат визитата на Славия в петък. При това положение в групата най-вероятно ще попадне опитният страж Георги Георгиев, който е със статут на трети вратар.

Само Левски и още един тим от елита могат да се похвалят с такова постижение

Добрата новина е, че рентгеновата снимка на крака на титулярния вратар Мартин Величков е потвърдила информацията, че той няма разтежение от двубоя с ЦСКА-София, а принудителната смяна е била продиктувана от силен спазъм. При това положение той ще е на линия за мача на „Овча купел“ утре, който е с начален час 19:00.

Соколите ще отпътуват днес за столицата, а ръководството на клуба е подсигурило организиран транспорт за феновете, които желаят да подкрепят тима на живо.

Варненци се радват на втория най-силен старт в историята си, като постигнаха две победи и равенство в първите си 3 мача. Единствено през сезон 1971/72 отборът тръгва с пълен актив от 3 успеха в елита на България.

Момчето, което говори с морето