Браво! Хонда не се отказва и на 38 години!

0
Honda
LIEGE, BELGIUM - MARCH 27: Keisuke Honda of Japan in action during the International friendly match between Japan and Ukraine held at Stade Maurice Dufrasne on March 27, 2018 in Liege, Belgium. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
- -

Бившият японски национал Кейсуке Хонда е на 38 години, но все още не планира да прекратява футболната си кариера. Сега той ще играе в клуб от Бутан. Клубът се казва Паро и през миналия сезон стана шампион на страната, а този сезон е лидер в местното първенство без нито една загуба.

Клубът има нужда от подсилване, защото ще играе в Азиатската Чалъндж Лига, в която играят отбори от Бангладеш, Кувейт, Палестина, Оман и други по-слаби азиатски първенства.

За да се класира за груповата фаза, Паро трябва да елиминира Чърч Бойс Юнайтед от Непал. А Паро се надява на помощ на Хонда не само в тези мачове, но и при евентуално класиране в групите.

Хонда е играл за отбори от всички континенти без Африка – Япония, Холандия, Русия, Италия, Мексико, Австралия, Бразилия, Португалия, Азербайджан, Литва, пробвал се е и като треньор, тъй като за кратко е бил начело на Камбоджа.

Бивш футболист на Локо (Сф) се завърна в „Надежда“ като треньор