Лудогорец бързо намери заместник на Текпетей! Връща роден национал от Швейцария!

0
georgi rusev
Joie de l'attaquant valaisan Georgi Rusev apres avoir marque le quatrieme but lors de la rencontre de football de Challenge League entre FC Sion et FC Baden le vendredi 9 fevrier 2024 au stade de Tourbillon a Sion. (KEYSTONE/Jean-Christophe Bott)
- -

Шампионът Лудогорец реагира светкавично на кадровите си проблеми и привлече българския национал Георги Русев. Новината бързо се разпространи из групи, свързани с „орлите“ в социалните мрежи.

Офанзивният българин ще подсили разградчани под наем от елитния швейцарски Сион и всичко по сделката между страните вече е финализирано.

Очаква се Русев да бъде на трибуните на „Хювефарма Арена“ за реванша от третия кръг в Шампионска лига с Карабах и да подкрепи бъдещите си съотборници.

Както е известно, Бърнард Текпетей беше контузен тежко в първия мач с азербайджанския тим и се очертава да пропусне всички мачове до Нова година с екипа на „зелените“. Георги Русев е играл в отборите на Септември София и ЦСКА 1948 у нас и именно от „червените“ през последната зима направи преминаване в Сион. След това Русев помогна на швейцарския клуб да се завърне в елита на страната.

За пример: Арсенал забрани достъп до стадиона на свои феновезаради расизъм!