ЦСКА 1948 се разминал на косъм с голям резил

0
cska 1948 otbor
Снимка: facebook.com/fcCSKA48
- -

ЦСКА 1948 трябваше да преодолее сериозни трудности при пристигането си в Кипър, съобщава „Мач Телеграф“. Групата на „червените“ за малко да остане без хотел, като буквално в последния момент е бил осигурен такъв. Причината е, че по това време в Кипър е почти невъзможно да се открие място за спане в град Лимасол, който е сред най-популярните туристически дестинации в света. Все пак от администрацията на ЦСКА 1948 са се справили перфектно, ката са открили свободен хотел и така са предотвратили резила отборът да остане на улицата.

Малко над 30% шанс за Ботев (Пд) и ЦСКА 1948 да продължат в Лигата на конференциите

В същото време малката група запалянковци, която пътува за мача, е трябвало да обиколи половин Европа, за да стигне до Кипър. Групата от 6 човека е летяла от София до Варшава и след това до Пафос с една от нискотарифните авиокомпании. От Пафос пък се е качила на автобус до Лимасол.

В същото време от лагера на Пафос отказаха да отговарят на ироничните забележки на спонсора на ЦСКА 1948, че българският тим е победил кипърците с футболисти от 2-а и 3-а дивизия.

„Ние сме съсредоточени само върху нашата игра. Имаме манталитета да не се притесняваме какво ще каже някой и да влизаме в процес на излишни разговори със съперниците. Оставаме скромни и фокусирани върху нашия отбор и нашият отговор ще бъде победа в мача“, каза по този повод треньорът на Пафос – Карседо.

Ето на кое място е клубният ни футбол в Европа през сезона