Директор на ЦСКА 1948: Дежавю на отпадането от Тулуза! Ще има нови неща при нас

0
pomorie cska 1948 91
- -

„Бяхме много близо, малко не ни стигна, за да продължим“, коментира за „Мач Телеграф“ изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов. „За мен това бе дежавю на отпадането от Тулуза преди години“, продължи той.

В четвъртък на „червените“ не им стигнаха 43 секунди, за да стигнат плейоф с ЧФР Клуж в Лигата на конференциите, след като спечелиха с 2:1 у дома. Дерек Лукарсон обаче вкара реванша с Пафос в продължения, а там кипърците стигнаха до още 3 гола. Сериозно рамо за този развой на срещата удари и съдията Лотар Д’ондт. Белгиецът остави ЦСКА 1948 с човек по-малко в края на първото полувреме, когато извади доста спорен втори жълт картон Стив Фуртадо. Освен него, той декорира още седем играчи в „червено“ и едва трима техни съперници.

„Не искам да коментирам съдията. Избягвам тази тема. Просто бяхме много близо, не успяхме. Това е опит за нас. Освен това се надявам да ни обедини, за да постигнем целите си“, продължи Гьонов. Той намекна, че скоро в ЦСКА 1948 може да има промени, но те ще се случат след дербито с Локомотив Сф в неделя.

„Нека да мине този мач, вече мислим само за него. При всички случаи ще има нови неща при нас, но трябва да седнем и внимателно да ги обсъдим“, завърши Гьонов.