Локомотив и ЦСКА 1948 се занулиха

0
455966466 871608571688705 2163054890381421482 n
- -

Лоомотив(София) и  ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0 срещата си на стадиона в квртал Надежда.

В първия четвърт час от мача битката в средата на терена преобладаваше над чистите голови положения, а Александър Любенов и Петър Маринов останаха без работа.

Първият точен удар в мача дойде в 26-ата минута, когато Марто Бойчев напредна с топката и отправи удар от границата на наказателното поле на Локомотив София и шутира в долния десен ъгъл, но Александър Любенов отрази.

Домакините отговориха в ответната атака с изстрел на Стив Траоре, който обаче беше твърде неточен.

В първата минута от добавеното време на мача Бирсент Карагарен изведе Талис, който шутира с първото си докосване от границата на наказателното поле на домакините, но топката премина над напречната греда.

Локомотив София започна активно втората част. В 48-ата минута Бруно Франко отправи удар от средна дистанция, но Александър Любенов отрази. Топката обаче се върна в краката на бразилеца, който продължи по лявото крило за Стив Траоре. Той центрира на втора греда, където Диого Тейшейра стреля с глава, но над напречната греда.

Парвиз Умарбаев изведе Евгений Сердюк зад гърба на отбраната на Локомотив София. Украинецът не успя на първо време да овладее по най-добрия начин, но съумя да шутира. Александър Любенов обаче се намеси и отрази удара на нападателя на ЦСКА 1948 в 64-ата минута.

Радослав Кирилов напредна по лявото крило и центрира на втора греда, където Неделко Пишчевич засече с глава, но прати топката покрай вратата на домакините в 74-ата минута.

След центриране от корнер от страна на Парвиз Умарбаев в 79-ата минута, Октавио засече топката, но изстрелът му с глава бе неточен.

В 88-та минута Симеон Славчев реализира за Локомотив, но в крайна сметка голът бе отменен.