Валентин Илиев: В момента проблемът е чисто психологически

0
valentin iliev
- -

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев не остана доволен от играта на отбора си при нулевото равенство с Локомотив София. Той сподели, че отпадането на „червените“ от Пафос в Лигата на конференциите се е отразило на неговите футболисти.

 

“Мисля, че до голяма степен емоциите се отразиха физически и психолически. Няма как да съм доволен от точката. С просто око се виждаше как те искат, обаче нищо не се получава и бяхме на ръба на силите си”, започна Валентин Илиев.

“Умората има някакво влияние върху отбора и то не малко. Ние владеем топката обаче трябва да сме една идея по-спокойни, когато стигнем пред противниковата врата, в последните 30 метра, там мече трябва да включваме на друга скорост. Не виждах как ще включим тази скорост. До голяма степен за мен е разбираемо”.

“С работа. Ако продължаваме да се вайкаме, че сме отпаднали в последната секунда, нямаме право да акцентираме само единствено върху това как сме отпаднали и да не оценяваме това как достигнахме до този мач. Болезнен е начинът по който отпаднахме. Не можем да изпаднем в такава крайност, че това да ни се отразява по такъв начин”, добави наставникът на „червените“.

“Ние няма да работим по някакъв различен начин. Имаме си план и го следваме от месеци. Този план е показвал, че работи и отборът може да играе добре. В момента проблемът е чисто психологически”, завърши Илиев.