„Червените“ фенове: Орманджиев и Филилов – оставка, безсрамници! По-малко щеше да боли, ако ни бяхте застреляли

0
cska fenove
Снимка: cska.bg
- -

Поредното унижение на ЦСКА-София – този път от Славия – стана обект на много коментари във форума на „червените“ във Фейсбук. „Мач Телеграф“ публикува някои от тях.

Край! Стипич е вече на гилотината

Andrei Hristow
Тази вечер по малко щеше да боли ако бяхте ни застреляли …. Как от отбор който смачка Лудогороц, се превърнахме в отбор дето не е за ефбет лига ? Защо след изгубена топка те дори не гонят за да си я върнат ?! Това доказва само липса на желание ! Не знам дали е бойкот, дали е смазано самочувствие, но аз през целия си живот не бях виждал толкова жалък ЦСКА като в последните ни мачове… КАКВО СТАВА ПО ДЯВОЛИТЕ ?! Открито си ни го кажете, Стипич ли не го искат, ръководството цялото напрежение на футболистите ли стоварва, какво става ?! В играта им няма хъс, няма агресия, не личи желание, не личи единоборство, те не се излезли да победят, или поне с труд ! И Стипич прави едни странни смени, постоянно сменя схемата на игра, все едно и той още не знае кое е най добро ! И всичко това се превръща в един кошмарен хаос ! Явно и сред скаутите има ядове, и в администрацията има ядове, а на терена не са ядове, а колосани падения ! Това Хайнц ли е или някакъв негов брат близнак ? А Ванката с тези дузпи направо вече… И сега пак Ганчев виновен нали ? А на някои много смешно им беше някога като казвах, че ще го търсим ! Днес един Бусато бе на ниво, ако не бе той, срамът щеше да е много голям в цифри ! Пред тези малки дечица не ви ли беше срам тази бездушна игра ? Един Бусато ли да помни само какво значи емблемата която носи ?! A3 ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ НЕ ПОМНЯ ТОЛКОВА ЖАЛЪК ЦСКА ! И не искам пак жално мънкане и мрънкане и поредни извинения, очаквам решения, очаквам назначения, оставки и развитие, защото в този ни вид някъде нещо не работи!

Nickolay Shopov
Несторееее, къде си сега всички треньори тука да те обвиним и всичко да е прекрасно.
пс. абсолютна дузпа за нас дори не се гледа. Славия ни надтича и надбори, а кондиционен треньор им е … Кирил Динчев.

Viktor Zdravkov
Не заслужаваме Бусато! Ако имахме още 4 като него, можеше и да не сме толкова зле! Човека си остави душата на терена, спаси ни от невиждан резил срещу Славия, а получава ужасен непукизъм от хората пред него!

Angel Ivanov
Да се излезе и каже тоя сезон го описваме и градим отбор. Да се налагат българи и юноши: Дюлгеров, Турицов, Хр. Петров, Шопов, П. Панайотов, Илиев, Тасев, Борносузов, Папазов, Антонов. Дали ще сме 2,3,5 или 10-ти няма голямо значение, но поне ще се работи в перспектива. Това е единственият начин да се работи спокойно, с толеранс от публиката. Иначе отиваме на поредния празен, безсмислен сезон, раздирани от слаби резултати, бунтове и бездушие.

Марио Илиев
Стоян Орманджиев и Филип Филилов. Оставка, безсрамници! Първенството започва 4 мача са изиграни и вие имате 3 загуби.. последните 16 мача имате 11 загуби.

Играта на отбора е под всякакви критика с изключение на първия мач, в който Разград мислеше за друго. Отбори като Спартак Варна и Славия ни изтърват да ни качат на уникално срамни резултати.

Малко ЧЕСТ нямате ли????

Ruslan GP
„Нека дадем шанс“ – мантрата на „викачите“ сред феновете съсипа ЦСКА!

На всеки и всичко ново, което става – се пляска, радват се, надъхват се. „Това е човека“ и тнт. Та ЦСКА не е имал нормален треньор от 10 години! Пенев, донякъде, щото пък той няма втора година изкарана в един и същи отбор… И това е… Още преди сезонът беше ясно, че Стипич е МЕНТЕ – 1 към 1 Маестро, само че по-мъжествен, брадат – и „викачите“ веднага: нека му дадем шанс, това е човека…

Трансферите на дюшеци от ниските дивизии играли 6 мача с по 1/2 гол на сезон бяха довлечение като „звезди“. Играчи на 35-6г. като Асприля преди това пак бяха доведени така. И „викачите“ винаги бяха щастливи и надъхани.

Още преди сезонът беше ясно, че е провал. Анонимник треньор, вместо някой като Томаш, който се е доказал в кенефбет. Играчи анонимници – тъмни момчета от Централна Сахараска Пустиня и Кюрасао. И 90% от същите досегашни играчи. Санянг.. Вион.. Брадли, какви ли не клоуни други. Плюс: Безжизнени и безлични шефове като Филката Филипов, който има излъчването на стафида.

ВСЕКИ кръг досега бивш изгонен играч на ЦСКА прави тия наемници в червено смешни: Ахмедов, Иван Минчев, Лясков и прочие… Да такива като Делев дори и прочие дори не говорим.

Сезонът беше загубен още след резилът във Варна! И тогава трябваше да бъде изритан анонимника Стипич-Маестро. Както изритаха чичо Гошо от Разград – ама там имат шампионски манталитет вече, а ЦСКА го няма – с разни мекици за шефове, анонимници за треньор туристи за „звезди“.

Абсолютен срам, резил и посмешище! И трябва да следва тотален бойкот на мачове и всичко. Но ,’викачите“ ще са там и ще викат – щото ще им обещаят да доведат още 1-2 анонимници и те пак ще се приповдигнат и викащи. И ще им пускат тениски, тик-тоци, клипчета от тренировки и .’мили срещи“ по села и паланки.

ГГ беше далече от истината, но „ранните години“ на ГГ с играчи като Тиаго – бяха на светлинни години пред сегашните аматьори и неможачи. И ГГ и тези НЕ стават и това е! Сега идете им пляскайте след 10 дена, „щото ще играем с Подуене и това е най-важно“. Не, не е важно – ония играят за 1-вото място сега, а ТОВА ЦСКА няма да е в топ-6.

Йосиф Фидин
Иван Минчев и Галин Иванов изглеждат извънземна класа пред нашата халфова линия ,напред да не говорим на какво приличаме ,избираме ли още точните футболисти какво стана ????

„Червен“ директор хвърля оставка?