Левски не трябва да се връща на магистрала „1:5“

0
ludogorets levski mustafa sangare aleksandar kolev
Снимка: levski.bg
- -

Помните ли какво се случи в последното гостуване на Левски в Разград? Със сигурност феновете на „орлите“ няма да имат проблеми с паметта, а за „сините“ е ясно. Правят всичко възможно, за да изтрият от главата си това, което стана на 3 април. Да, тимът от „Герена“ записа една от най-срамните си загуби в родния елит – 1:5. 7 от клетниците в онзи ден стартираха и в събота в Разград, а срещу тях бяха шест от палачите им. И този път „сините“ се постараха да покажат, че онова 1:5 е минало. Добре забравено. Затова сега ще бъде жалко, ако Генчев и компания бъдат върнати на онази магистрала.

Новата звезда на Левски увисна за следващия мач

Този отбор има бъдеще, но няма нужда от апатия, а в такава лесно може да се изпадне. Виждали сме го през годините. Обезверяване, което се пренася от трибуните – в играчите.

Ако някой си е мислил, че този Левски е идеален след четирите поредни победи, то дълбоко е бил заблуден. Същото важи и за тези, които явно смятаха, че първенството ще свърши в събота при добър резултат. Край! Георги Иванов ще слезе на терена и ще връчи на „сините“ титлата, която е извадил от витрината на „Хювефарма Арена“ и златните медали. Такива хора са за лекар. И нямат място по стадионите.

На Левски му предстоят още адски много мачове. Затова няма време за безсмислени обяснения, изпадане в униение или разделение, което се доказа, че винаги е било пагубно за тима. Идват мачове, които трябва да се печелят. Защото и Хебър дава 3 точки, като Лудогорец. А на „Герена“ трябва да си издействат спокойствие преди дербито с ЦСКА-София, но не и да си помислят, че са нещо страшно. Напротив, този тим тепърва прави стъпките, които биха го превърнали в машина. А смените, които бяха направени в Разград, показаха, че „сините“ трябва да стават много, настина много по-добри като отбор, ако искат да бъдат фактор, а не метеор, който минава и бързо залязва./ „Мач Телеграф“

Левски се прицели в национал на Азербайджан