Висящи въпроси спъват „червената“ селекция

0
cska tomislav stipich
Снимка: cska.bg
- -

Огромното забавяне в селекцията безспорно е една от основните причини за провала на ЦСКА-София на старта на сезона. „Червените“ планове бяха в последните дни до затварянето на трансферния прозорец (б.а. – на 2 септември) клубът сериозно да натисне педала на селекционния фронт и да бъдат привлечени няколко качествени футболисти, които да повишат нивото в състава. Множеството висящи въпроси в момента обаче са поредният фактор, който спъва този процес.

„Червен“ директор коментира евентуална треньорска рокада и заяви: Знаем, че и търпението към нас се изчерпва!

Съвсем скоро се очаква ЦСКА-София да има нов треньор, а, както е известно, вече именно наставникът има решаваща дума за новите играчи. Тоест сега Томислав Стипич трябва да одобрява футболисти, с които няма да работи.

Изпълнителните директори, които пък трябва да доведат въпросните попълнения, също може да си тръгнат при провал в следващите два мача. А домакинството на Ботев Пловдив съвпада точно със затварянето на трансферния пазар.

Така ситуацията в Борисовата градина изглежда доста сложна и на практика червените шефове нямат верен ход. От това обаче страдат целият клуб и неговите фенове./ „Тема спорт“

Разкриха заплатата на Стипич! Раздялата ще е доста солена