Скандал с пратен в дубъла на ЦСКА-София

0
ivan tasev
Снимка: cska.bg
- -

Един от най-коментираните футболисти на ЦСКА-София – Иван Тасев – стана обект на сериозни критики от червените фенове след мача на дублиращия отбор с Пирин. Както е известно, бившият футболист на „орлетата“ бе първият трансфер на ЦСКА-София след края на миналия сезон, припомня „Мач Телеграф“. Той обаче мистериозно нито бе представен официално, нито влиза в сметките на Томислав Стипич. Сега Тасев играе в ЦСКА-София II и това явно не му се харесва. По време на мача с Пирин, завършил с победа на гостите, футболистът демонстративно отказал да слуша наставленията на треньора Владимир Манчев по време на една от почивките заради голямата жега.

„Тасев стоеше с ръце на кръста в средата на терена. След това започна да ръкомаха нервно и да обикаля централния кръг“, разказват очевидци на случката.

„И вместо Владо Манчев да го извади от терена за назидание на останалите, го остави да играе. Ако беше Любо Пенев, щеше да му набие 2-3 чембера и да го изхвърли от отбора. Абсолютно неуважение към треньора и съотборниците.“

Самият Владимир Манчев се оплака от липсата на точки и голове. „За пореден път сме с празни ръце. Не тежат резултатите, просто ни липсва опит и самочувствие. Имахме пълно игрово преимущество, но трябва да бъде подплатено с голове. За прогрес е трудно да се говори, тъй като допускаме почти едни и същи грешки и то на наш терен“, коментира Манчев.