Ако няма сделка за Куршума, Левски праща човек в Бразилия за нови попълнения

0
everton bala
Снимка: levski.bg
- -

В Левски са готови на сценарий, ако не се стигне до сделка за Евертон Бала. Треньорът на сините Станислав Генчев е дал зелена светлина, като е заявил, че харесва качествата на бразилеца. При негативен резултат обаче, от „Герена“ ще изпратят на нова мисия главния скаут Красимир Петров за търсене на атакуващ играч в Бразилия.

Искат от Левски 200 000 евро, за да задържи бразилец

За предишната му визита в Южна Америка значима роля имаше и мениджърът Джери Перейра. В последните години на „Герена“ заложиха смело на „бразилското“ и агентът има основен принос за това.

Краси Петров бе натоварен със задачата да набележи нови футболисти за Левски, които да бъдат привлечени през летния прозорец, като в крайна сметка единствено левият защитник Майкон пристигна на стадион „Георги Аспарухов“. Въпросните играчи бяха гледани на живо от младия специалист. Той посети и офисите и базата на Гремио, който е един от най-големите отбори в Бразилия. Левски има добър контакт с клуба от Порто Алегре. Трикольор пласира двама свои на „Герена“. Става дума за Рикардиньо и Дарлан, които са продукти на школата на Гремио и бяха продадени от столичани съответно на Виктория Пилзен и Ухан Три Таунс./ „Тема спорт“

Турнирът по минифутбол „Купата на 8888“ – 8 града и 80 хиляди лева награден фонд! Всичко започва от Бургас, включи се и ти!