Голмайсторът на Янтра: Труден мач,но съм доволен! Бихме и със суха мрежа…

0
hristo mitev
- -

Героят при победата на Янтра като гост над Ловеч с 1:0 Христо Митев остана много доволен от победата. А тя бе трета поред за отбора от Габрово. Той коментира всичко около отбора пред клубния сайт.
„Доволен съм от победата, от това че я постигнахме със „суха мрежа“ и от това, че мой гол донесе успеха. Получи се труден мач, отборът на Ловеч беше добре подреден. Ние бяхме наясно с това, че те ще бъдат компактни в защита и че ще бъде трудно, докато не отбележим гол. Радващото е, че успяхме да го направим още в началото, а след това можеше да вкараме и втори, и трети, но дали заради последния пас, дали заради грешни решения – не се получи. Малко не ни достигна, за да решим изцяло двубоя по-рано и да не треперим до края. Все още допускаме и някой лековати грешки. Радващото е, че днес това не оказа влияние върху резултата, но трябва да работим върху изчистването им, за да не ни костват точки в бъдеще.

Страхотна подкрепа от феновете ни днес, чувствахме се като домакини! Много им благодаря! Знаем, че с победи от наша страна те ще се увеличават, както и техният ентусиазъм. Ние ще се борим на терена, а те нека продължават да ни подкрепят по същия начин. Само заедно можем да извървим пътя.

Във Втора лига лесен мач няма, независимо дали срещу претендент за влизане, или отбор по-надолу в класирането. Надявам се за предстоящия ни двубой срещу Добруджа да дойдат да ни подкрепят доста привърженици на стадион „Христо Ботев“. Ние ще дадем всичко от нас. Хубавото е, че мачът ще е телевизионен и съответно това ще даде допълнителен заряд на всички. Ще излезем да се надиграваме и ще търсим нашето“ -завърши Митев.

Пирин картотекира двете си нови перли за Етър