Томаш държи телефонна връзка с „червен“ треньор, правят тактиката за Ботев (Пд)

0
aleksandar tomash
Снимка: facebook.com/spartak1918official
- -

Треньорът на дублиращия отбор на ЦСКА-София – Владимир Манчев – най-вероятно ще води първия тим в домакинството срещу Ботев Пловдив. Мачът е в петък от 21:30 часа на стадиона в квартал „Надежда“ заради концертите на „Васил Левски“. Армейците трудно биха могли да уредят Томаш документално за двубоя в петък, но той при всички положения ще бъде минимум на трибуните. Именно Манчев провежда последните тренировки на червените след раздялата с Томислав Стипич.

Феновете на Спартак (Вн) изригнаха срещу Томаш: Очевидно няма никаква чест, достойнство или морал, а най-вече му липсва и кураж!

Със сигурност Манчев и Томаш ще обсъдят заедно тактиката и състава на червените за срещата с канарчетата. Двамата вече няколко пъти са се чули по телефона.

За последно Владимир Манчев бе старши треньор на Хебър Пазарджик, като бе освободен през пролетта на 2023 година. От лятото е начело на дубъла на ЦСКА-София. В неделя вторият тим на червените направи 0:0 със Спартак Плевен в Драгалевци. Следващият мач на дубъла е пак в неделя (1 септември) срещу Несебър край морето.

Манчев има вече стаж като помощник треньор на „Армията“ при Христо Янев. Той е бил съотборник с Александър Томаш при автентичния ЦСКА, като двамата са в приятелски отношения от 25 години./ „Тема спорт“

Последен шанс за „червен“ директор