Бургаски бизнесмен подаде ръка на Нефтохимик

0
IMG 3209 2048x1536
- -

Ръководствата на Лего Груп 5 ООД и ФК Нефтохимик постигнаха споразумение за по-стратегическо партньорство! Строителната компания, която и до този момент подкрепяше Нефтохимик, ще се превърне в основен партньор на клуба в изграждането на новата си база.

“Искаме да изкажем благодарност на собствениците на строителната компания Лего Груп 5 ООД, че ще продължи да ни подкрепя в нашето развитие! За нас това е от изключителна важност, защото Лего Груп 5 е стабилно развиваща се компания със сериозни позиции в бранша! Компанията подкрепя и други спортове и сега се радваме, че приеха да разширят обхвата на подкрепа, като основен спонсор и партньор в изграждането на новия ни дом!
Нашето партньорство няма да се изразява само в просто едно споразумение, а в изграждане на дълготрайни отношения, чрез които да получим възможност да осъществим нашите цели и мечти! “ , сподели пред сайта на клуба Пламен Николов.

“ Следим работата в клуба през последните две години! Това, което виждаме е много сериозното отношение към това, което са си поставили за цели! Нефтохимик е голяма отговорност и тук се работи в правилна посока! Пред клуба предстои изграждане на техния нов дом и ние, като бургаска компания искаме да помогнем това да се случи! Надяваме се да успеят да се класират и във В група, което ще доведе до още ползи за футбола в град Бургас.” сподели Иван Сивев, относно партньорството от страна на Лего Груп 5 ООД.