Пифа: Томаш е точният човек за ЦСКА, времето работи за него! Толкова много трансфери в последния момент не се правят

0
Снимка: facebook.com/ivailo.petrov.9
- -

Бившият играч на ЦСКА – Ивайло Петров – Пифа – сподели пред „Мач Телеграф“, че за него не е било правилно в ЦСКА-София да се правят толкова много трансфери в последния момент. Той заяви, че за него назначението на Александър Томаш за треньор е било правилно и времето работи за него.

„Моето мнение е, че толкова много трансфери в последния момент не се правят. Явно от ръководството са преценили, че това е за добро. Много фенове питаха какво се случва с трансферите и вероятно това е причината да се вземат толкова играчи. Дано да греша, но за мен не беше правилно това. Малко съм резервиран към всички тези трансфери в последния момент. Дано момчетата да покажат, че имат място в ЦСКА. Този клуб е много голям трамплин за абсолютно всеки един от тях. От тях зависи да покажат, че могат да играят за този отбор, защото в ЦСКА не се играе лесно. Тук напрежението и изискванията на феновете и ръководството са огромни. Привържениците на ЦСКА са много взискателни и с право. Този клуб винаги се бори за първото място!“, започна той.

„За мен Александър Томаш е точният човек за ЦСКА! Той е един от малкото български треньори, които на мен ми харесват. Да не забравяме, че и в екипа му са българи и това за мен е радостно. Пожелавам му успех! Дано и в този отбор да му се получат нещата. Няма да му е никак лесно. Паузата мога да кажа, че дойде точно навреме за него. Времето работи за Томаш! След тази пауза отборът гостува на Локо Сф и това ще бъде тежък мач. За ЦСКА няма лесен мач. Всеки един отбор дава максимума срещу ЦСКА. Виждаме, че „железничарите“ показват напоследък стойностни игри. Изключваме първия кръг срещу Левски и загубата им с 1:6. След това подобриха представянето си. Те ще дадат всичко от себе си. Това, че ЦСКА не тръгна добре, не означава нищо. Имало е и други случаи на дадени отбори, които не са започвали добре. Нещата ще се подобрят със сигурност. Тепърва първенството започва. Освен това и публиката се завръща на стадиона, а всички знаят, че именно тя е спечелила много мачове на ЦСКА“, завърши Пифа.

Шок за ЦСКА-София! Испанец отказал 520 000 евро заплата