Още една неприятна новина за Левски

0
levski krumovgrad karlos ohene
Снимка: levski.bg
- -

Още една наложителна промяна ще има в стартовите 11 на Левски поне за гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица, с което „сините“ ще подновят първенството. Със сигурност Станислав Генчев ще трябва да разчита на друг опорен халф. Карлос Охене има проблеми, които се появиха след гостуването във Варна. И лекарите са били категорични, че му трябва почивка, за да може да се възстанови напълно. Именно затова на „Герена“ се надяват, че Клемент Икенна ще успее да влезе в час, за да може да запълни тази дупка.

Станислав Генчев обясни защо използва тази схема

Твърдо аут е Асен Митков, който можеше да свърши идеална работа. Както е известно, той също е контузен, а лекарите са категорични, че ще трябва да почива и в дербито с ЦСКА 1948. Макар и състоянието му да е по-добро, на „Герена“ са категорични, че няма да правят експерименти и да рискуват здравето му.

Смята се, че към Митков също има сериозен интерес от чужди клубове, както бе и с Пламен Андреев преди да бъде продаден на Фейенорд. Халфът също може да се озове в чужбина през зимата, ако направи още няколко силни мача със синята фланелка./ „Мач Телеграф“

На „Герена“ получиха оферти за трима нови! Парите са 10 пъти повече от тези, за които са купени