Томаш: Много неща ще се променят в ЦСКА! Няма да се спрем пред нищо

0
aleksandar tomash 2
- -

Александър Томаш даде първата си пресконференция като старши треньор на ЦСКА-София.

Томаш за победата на Спартак над ЦСКА-София: Натрих носовете на някои! Много се подготвях

„За мен е огромна чест и удоволствие да застана пред вас като треньор на най-големия отбор в България. Не съм дошъл тук, за да изпълня мечтата си. Аз и екипът ми сме тук, за да изведем ЦСКА дотам, където заслужава. Няма да се спрем пред нищо. През годините сме доказали как работим. През годините сме изграждали отбори на много по-ниско ниво от ЦСКА. Знаем в какво моментно състояние се намира ЦСКА, но не се притесняваме.

Много неща ще се променят в ЦСКА, не само спортно-технически. Много неща трябва да се променят. Дали ще е с нас, или без нас, но ЦСКА ще бъде там, където трябва. Няма да се оправдавам с нито един колега. Има днес и оттук-нататък“, заяви Томаш.

Любопитно: ЦСКА-София ще е с различен капитан във всеки мач

„Всички шестима футболисти, които привлякохме не са на 100%, но гледаме напред. Всичко трябва да бъде подчинено на ЦСКА. Не ме интересува какво е било преди. Аз говоря оттук-нататък.

Според вас имаме ли време? Не се притесняваме от това нещо. Първият мач е след три дни. Време в ЦСКА няма. За нас е чест и привилегия да сме тук и не се притесняваме, че с голи ръце ще вадим кестените. Това е нашият живот“, каза още специалистът.

Томаш: Всеки от новите е дошъл в ЦСКА с моето „да“! Ако информация не е излязла от клуба, считайте я за смс от космоса