Ясно е кои ще поведат „синята“ атака срещу ЦСКА 1948

0
mustafa sangare aleksandar kolev
Снимка: levski.bg
- -

Треньорът на Левски – Станислав Генчев – няма да промени състава на атакуващата двойка нападатели и срещу ЦСКА 1948 в неделя. Французинът Сангаре и националът Алекс Колев ще си партнират в предни позиции, въпреки дискусията дали е най-удачно двамата да играят едновременно.

В Левски дават шанс на 16-годишен таран

Головете на Сангаре в началото на кампанията дойдоха, след като нападателят влизаше като резерва. Въпреки това Генчев е твърдо убеден, че той и Алекс Колев могат да играят заедно от началото на мачовете и това рано или късно ще донесе успех на „сините“.

Очаква се зад тях да действа Евертон Бала. В началото на първенството именно бразилецът бе партньор на Колев на върха на атаката. Сега Бала ще играе като офанзивен халф, а зад него ще действа Карлос Охене. При тази схема мароканецът Ел Джемили отново ще започне мача от резервната скамейка и ще чака своя шанс да се появи на терена в Бистрица.

Венецуелецът Макун отново ще е резерва, като мнението на треньорския щаб е, че докато защитата на Левски действа толкова ефективно, промени в нея не бива да се правят./ „Мач Телеграф“

На „Герена“ все още нямат решение на казуса с вратарския пост