Берое ще слага край на негативно „постижение“

0
beroe otbor
Снимка: facebook.com/pfcberoeok
- -

Берое ще опита сложи край на негативно постижение от началото на кампанията. Старозагорци са единственият тим в Първа лига, който не е отбелязал гол в свое домакинство!

В първия си двубой под Аязмото тимът направи 0:0 срещу Локомотив София. А след това допусна две поражения. В 4-тия кръг заралии паднаха с 0:2 от градския конкурент на Ботев Пловдив – Локомотив. А след това отстъпиха с 0:1 на Лудогорец.
За протокола обаче трябва да отбележим, че привържениците видяха гол на стадион „Берое“ през кампанията. Той обаче бе при „гостуването“ на Хебър, в което избраниците на Хосе Луис Ачиари отстъпиха с 1:3. Мачът се игра под Аязмото, защото се подновява настилката на игрището на „Георги Бенковски“ в Пазарджик.

Берое е вкарал едва 5 гола от началото на кампанията, тоест реализира по 0.71 на мач. Те обаче стигнаха за 3 победи и 1 равенство. Това позволява на старозагорци към момента да „дишат спокойно“ и да обитават средата на класирането.

Задаващата се поредица от двубои обаче е трудна. След сблъсъка с Ботев Пд, заралии ги чака гостуване на ЦСКА-София, а след това под Аязмото пристига Славия. В началото на октомври идва и визитата на Арда. Това са все мачове, след които отборът може да започне да пропада в класирането./ „Тема спорт“