Козът, който Берое държи за Битката на Тракия срещу Ботев е – изненадата

0
manuel monselio
- -

Козът, който Берое държи за Битката на Тракия срещу Ботев Пловдив е изненадата. Старозагорци на практика могат да излязат с почти напълно нов състав в мача срещу „канарчетата“ след привличането на четири нови попълнения и наказанията на Леандро Годой и Франко Рамос.

Берое си върна Тиаго Сейхас, привлече Фелипе Чакартеги, взе Исмаел Ферер, а също така и Мануел Монсеглио. Именно Монсеглио може да е елементът на изненадата в този мач.

Уругвайският футболист притежава качества, които ако покаже, може да го превърнат в най-големия хит в българското първенство.

Монсеглио има качества, които са в състояние да го превърнат в един от най-желаните играчи в Първа лига само след няколко седмици, стига той да ги демонстрира, разбира се.

Монсеглио може да бъде и тази изненада в състава на Хосе Луис Ачиари, ако започне титуляр.

Мануел е играч, който има страхотна визия за играта, а също така и има добър завършващ удар. Много важно е колко време ще му бъде необходимо за адаптация, но при всички положения Берое направи нов трансфер, който може да се окаже находка за старозагорци и да бъде следващият много силен ход след Себастиан Вия.