Илиан Илиев хвърля нов бразилец срещу Арда

0
ilian iliev
Снимка: facebook.com/pfc.chernomore.varna
- -

Треньорът на Черно море – Илиан Илиев – обмисля вариант бразилецът Ренан Ареяш да излезе титуляр в днешното домакинство срещу Арда. Халфът бе взет под наем от Крумовград и впечатли всички във варненския клуб с отличните си футболни качества. Той вече направи своя дебют – при равенството 0:0 с шампиона Лудогорец в Разград. Тогава той се включи в последните пет минути на мястото на Живко Атанасов. Днес най-вероятно Ареяш ще започне в стартовия състав срещу тима от Кърджали.

Атакуващият играч е даден на Черно море под наем до Нова година, а след това ще стане собственост на „моряците“. С привличането на Ренан селекцията на вицешампиона на практика приключва и до зимния трансферен прозорец евентуално може да бъде привлечен свободен агент, но само ако превъзхожда с качества настоящите играчи на вицешампиона.

Другата промяна в състава, за която Илиев се двоуми, е дали да разчита от началото на мача на румънеца Кешерю. 37-годишната легенда на Лудогорец подписа изненадващо с Черно море в началото на този сезон, но до момента не е започвал мач от самото начало.

Очаква се днес титуляри да бъдат и националите Васил Панайотов, Живко Атанасов и Виктор Попов. Тримата тренираха нормално през седмицата след мача на България срещу Северна Ирландия и се намират в оптимална форма. Атанасов и Попов играха 90 минути срещу ирландците, а Васко Панайотов – едно полувреме./ „Мач Телеграф“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments